Iris op TV bij de speciale Tijd voor Max uitzending op 4 mei 2016 om 17.10 uur op NPO 1.

Van Webmaster
Morgen bij de Speciale Stichting Vluchteling uitzending van Tijd voor Max is Iris ook te zien
4 mei 2016 om 17.10 uur op NPO 1

Iedereen is van de wereld, het bekende nummer van Thé Lau en The Scene, krijgt een nieuw leven. Veertien artiesten hebben het nummer opgenomen voor het goede doel.

In een kerk in Amsterdam zongen artiesten als Typhoon, Barry Hay, Claudia de Breij, Paul de Munnink en Lange Frans maandag het 26 jaar oude nummer in, schrijft het AD.

Onder toeziend oog van Marijke Lau, weduwe van de vorig jaar overleden Thé, en zoon Max nam ieder een deel van het nummer voor zijn rekening.

Het initiatief voor de actie komt van zangeres en actrice Hadewych Minis. Een deel van de artiesten zingt het nummer samen met The Scene op 18 juni, als aftrap van de Nacht van de Vluchteling, in de Cruise Terminal in Rotterdam.

De opbrengst van het nummer, dat over drie weken via iTunes is te downloaden, gaat naar Stichting Vluchteling en zal gebruikt worden voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd.

onder anderen Paskal Jakobsen, Iris Kroes, Angela Groothuizen, Aïscha Traïda, Barbara Straathof en Barry Hay zijn ook  te horen.

 

Zij bracht al eerder een versie over Iedereen is van de wereld ten gehore, toen was het ook al heel prachtig.

 Categorie: Nieuws